8. 2. 2010

D&G Fall Winter 2010-2011 ! ! !

Ještě neskončila ani tahle tuhá hnusná zima a už jsou tu zase nové luxusní přehlídky s trendy na zimu 2010-2011 :-D

Takže si dovolim trochu to jaro proteď přeskočit a pokochat se jednou z nejlepších co se pánské fashion týče. Tou je podle mě kolekce D&G !  Naprosto úchvatná kolekce, která byla představena 19. ledna na Milánském FashionWeeku.

Oproti jaru-létu, kdy se modelové prohánějí po molech ve spodním prádle a i toho je pomálu, byli na této přehlídce přímo obaleni kilometry a kilometry všemožných šál, beranic, bund s kožichy, svetrů, teplého prádla, kabátů, vest, nákrčníků, kulichů a obrovských zimních kombinéz, takže => objem dělá dojem ! ! !

Co se týče kalhot, uplatnily se jako vždy jeansy s ošoupaným a děravým designem, společesnké kalhoty a především snb kalhoty.
Dalšími dopňky, které dokonale doladily outfity byly snb helmy, brýle, boty, velké klíčenky s mnoha přívěšky a pernamentkami, rukavice a nepostradatelné tašky!
Celková barevnost kolekce se nesla v tlumených tónech hnědé, šedé, tmavě modré, vínové, khaki a pískové. Převážně byly modely dokonale slazeny bez větších barevných kontrastů. Těm se dostalo asi u třech modelů, kde byly využité syté barvy kalhot, červená, žlutá a zelená. Jako vzory D&G využili tradiční zimní vzory se soby.
Hlavním motivem, který jen mihotavě prosvítal mezi zipy bund, šálami a výstřihy, byl tentokrát MickeMouse a jeho animovaní přátelé, což dodalo kolekci vtip a hravost !

Defilé bylo jako vždy ve stylu luxusních černobílých obleků. Tyhle zimní obleky ale byly obohaceny o snb boty, kalhoty a kombinézy, které ve spojení s bílou košilí a motýlkem vzbuzují dojem smokingu.



Video sestřihu přehlídky >>>


 Zdroj, foto, video: GQ.com, youtube

Žádné komentáře:

Okomentovat